top of page

El dia a dia 

L'hora d'acolliment  es molt flexible per donar temps a les famílies a arribar a la llar de criança. Durant aquesta estona els nens i nenes s’acomodaran  traient-se   les sabates i posant-se les sabatilles  o els mitjons per sentir-se  com a casa gaudint del joc lliure. Convidem a les famílies,  que així ho desitgin, a compartir aquesta estona de joc amb els seus fills per ajudar a que aquets es sentina gust i poder despertar entre tots un sentiment  de que formem part d'una família.

 

​En tot moment els nens i nenes son lliures de decidir o acceptar les meves propostes d'activitats que aniran canviant diàriament oferint un ventall de possibilitats i nous aprenentatges  (sensorials, motrius, musicals, d’experimentació, plàstiques....) En el cas de que no els  motivi la iniciativa podran seguir jugant lliurament mentre els altres nens i participant. De vegades en un primer inici no volen però després s'animen! Respectem els seus interessos i els deixem el temps necessari per decidir les coses. Les activitats que proposo tant podran ser a l’interior de la llar com l'exterior. 

 

​A mig mati anirem a veure les nostres amigues les gallines. Lliurament compartirem el seu espai explorant el seu comportament i aprenent moltes coses d'elles. 

 

 

També gaudirem d'estones d'esbarjo a la terrassa per córrer i jugar o farem sortides pels camps i boscos del voltant.  

 

De tan jugar comencem a tenir gana oi?? Doncs ens  rentarem les mans i anirem a la cuina a dinar. Tot i que els mes grans menjaran en la franja horària de 12 a 13h , si ho desitgen també podran menjar alguna cosa com galetes o fruita fora d'aquest horari. Respecto els seus ritmes per lo que si necessitant mésestona per menjarels i donaré. 

 

​Al finalitzar el dia ofereixo a les famílies la possibilitat de compartir l'espai tant amb el seu fill/a com amb la resta de famílies intercanviant vivències, opinions i intentant resoldre dubtes o preocupacions amb mi.

 

 

 

 

 

 

 

“L’essencial és que l’infant descobreixi les coses per ell mateix. Tot el que obtingui a través de la seva pròpia experiència li proporcionarà un saber molt diferent d’aquell que aconsegueix quan se li donen les respostes”.

                                                                    Emmi Pikler

IMG_20190121_125121_444.jpg
IMG_20190306_101207_734.jpg
IMG_20170807_100117.jpg
bottom of page