top of page

Preguntes frequents

Si el meu fill es posa malalt pot continuar venint?

Normalment els nens que estan amb una Mare de Dia  no es posen tant sovint  malalts com en una llar d'infants ja que al ser menys nens la probabilitat de contagi es inferior, però si tinguessin febre o una malaltia contagiosa no podrien venir. Això es així per evitar possibles contagis a la resta d'infants i perquè un nen quan es troba malament necessita atenció i cura  exclusives. Per aquest motiu es important que les famílies comptin amb algú proper al seu fill per si es poses malalt i  els pares, no poguessiu venir a recollir-lo. 

 

La Mare de dia pot administrar medicació el meu fill si fos necessari?

 Sí, sempre i quan els pares portin la recepta medica feta pel pediatre i els pares omplin l'autorització per l'administració de medicaments en la llar de criança encara que només sigui de caire homeopàtic.

 

En cas d'accident si la mare de dia està sola quin es el protocol a seguir?

No te per que passar res, però si es dongues el cas les mares de dia tenen contemplat un protocol a seguir en cas d'emergència; cada una fet a mida.

El meu seria que després de practicar els primers auxilis i realitzar d'inmediat les trucades necessàries a serveis d'emergència i els familiars buscaria algú que es quedes amb els altres infants ( algun membre de la meva família o uns veïns de confiança que sempre i son. 

La mare de dia farà el dinar el meu fill/a?

En Hakuna Matata donem molta importància a que els nens/es es sentim com a casa per això una manera d'aconseguir-ho es que les pròpies famílies portin el menjar dels seus fills en carmanyoles respectant així les seves pròpies dietes, textures i olors coneguts.

bottom of page