top of page

ESPAIS I MATERIALS

Els més petits gaudeixen d’un entorn privilegiat on reina la pau i la tranquil·litat, rodejats de naturalesa amb amplis i diversos espais tant interiors com exteriors que faciliten en tot moment el joc lliure i despertant en els infants la curiositat i les ganes d'explorar cada indret.

La Casa

Benvinguts! passeu, passeu!! Aquesta es la nostra casa : Es d'estil rústic, als quatre vents, amb una distribució sorprenent obre les seves portes per oferir els infants diversos i amplis espais tant exteriors com interiors perfectament a condicionats per a ells. La casa te molta claró per lo que podran gaudir de llum natural tot el dia.

L'entorn de la llar

La casa ofereix una fantàstica vista panoràmica de la muntanya de Montserrat, així com també de camps de cultiu i de les vinyes de Codorniu.

Espai interior

Els petits tindran a demés una amplia habitació totalment adaptada per a ells on podran gaudir de diversos jocs lliures amb materials artesanals de diverses pedagogies al seu abast. En aquest espai es fomentarà el joc, moviment lliure i l’autonomia. Disposa de wc i pica al seu abast.

La cuina

En aquesta cuina/bodega plena d’història ens asseure'm a menjar els deliciosos plats que haureu preparat pels vostres fills/es.

El parc dels exploradors

Els infants podran gaudir d'un ampli espai de joc al jardí on podran jugar, escalar, pujar i baixar el tobogán, enfilarse per l'escala, engronxar-se al gronxador, mirar pel telescopi i dintre de la caseta.

El corral de les gallines

Coneixerem i acompanyarem a la Tina, Blanca, Blue, Cleo, Rouse i la Cou-Cou a diari en les seves aventures pel jardí i el corral. Aquestes divertides gallines estan lliures pel jardí i poden entrar i sortir del corral quan elles realment o necessiten o ho desitgen.

El nostre petit hort

El nostre petit hort és un espai on els infants podran experimentar, explorar i observar el procés de creixement de les plantes. Cada setmana els infants s´encarreguen de tenir cura , observar i regar l´hort... Intentem amb aquesta experiència treballar la sensibilitat que hem de tenir envers l´entorn i la natura.

Els peixets de l'estany

El fons de l'estany n'hi ha molts peixets i tenen molta gana! cada dia ens aproparem a observar-los, donar-los menjar i cantem la seva cançó! "Hi ha un peixet el fons de l'estany vinga fer bombolles i les va tirant. Peix peixet les bombolles com són? grogues i verdes i de tots colors".

Material Waldorf

D'acord amb el plantejament Waldorf els infants disposaran d'objectes poc definits pel seu joc, ambl’objectiu d'estimular la seva imaginació. Els materials estan elaborats artesanalment a partir de matèries primes naturals. El seu disseny senill apel•la a la naturalesa i a les qualitats essencials del ser humà.

Materials Reggio Emilia

La metodologia proposa que els infants tenen capacitats, potencials , curiositat i interès en construir el seu aprenentatge; en comprometre interaccions socials i negociar amb tot el que l'ambient els ofereix, l'enfocament Reggio considera l'ambient com un professor més.

Materials Montessori

Els aprenentatges sorgits de la curiositat i la investigació i desenvolupats a través de la manipulació són significatius i profunds, de manera que Montessori inclou materials per al desenvolupament sensorial, el llenguatge, les matemàtiques, la botànica o la geografia, sense oblidar l'àmbit a que denominava Vida Pràctica.

Ninos Waldorf

Els infants necessiten ninos/es per poder compartir les seves vivències i acompanyar-los en els seus jocs ja que el nen / a crea inconscientment, a través de la joguina, la seva relació amb el món i les persones que es troben al seu voltant.

Massatge infantil Shantala

El Shantala és una tècnica de massatge mil•lenària, d'origen hindú que potencia el vincle entre el nadó i la mare de dia proporcionant benestar físic i psíquic al nadó. Els massatges són un dels moments preferits pels nadons. El massatge infantil Shantala aconsegueix calmar els nadons, augmentar la resistència del seu organisme i facilitar que tinguin un son tranquil i un desenvolupament psíquic positiu.

Panera dels tresors

Per despertar els cinc sentits dels infants disposarem d'una panera dels tresors que els acompanyarà i anirà creixent poc a poc amb els vostres fills. La panera dels tresors és una proposta de joc de manipulació i exploració

Les titelles

Un bon grapat de titelles molt especials els acompanyaran en els seus aprenentatges i jocs lliures! Un dia a la setmana es faran petites sessions de titelles.

bottom of page