top of page

Laura Martí

IMG_20180926_143318_323~3[1].jpg

Formació acadèmica:

  • Tècnica superior en Educació Infantil

  • Tècnica professional en pedagogia Montessori

  • Primers auxilis

  • Manipuladora d'aliments

  • Monitora de menjadors 

  • Curs d'educació especial

  • Curs de desenvolupament d'habilitats emocionals 

  • Curs de tècniques en massatge infantil

 

Actualment m'estic formant en pedagogia Waaldorf on estic trobant unes bones bases per la formació i atenció dels més petits.

Estimades famílies,

M'agradaria presentar-me i explicar-vos una mica la meva formació acadèmica, experiència professional i les meves espiracions perquè pogueu fer-vos una idea sobre mi.

 

Em dic Laura, tinc 34 anys i sóc de Piera.

Per mi el món de la infància es totalment vocacional em ve ja des de ben petita i sempre m’he estat formant per poder oferir els més petits una ensenyança de qualitat, una atenció individualitzada i una mirada atenta a les seves necessitats.

 

Sóc una apassionada de l' ensenyança i el valor intrínsec dels infants que s’embarquen en l’experiència d'acompanyar i facilitar el procés d’aprenentatge amb tot l’afecta i l'amor necessari per aquest fi, Així com en la capacitat d'observar, educar i cuidar.

 

Durant més de sis anys vaig treballar com educadora infantil en diverses llars d'infants com a responsable d'aula de 0-3 anys i com ajudant en escoles concertades.​ Vaig tenir la sort de poder conèixer i viure diverses realitats escolars, amb les seves metodologies, els seus equips i maneres de fer molt diferents. Aquestes experiències em van portar a reflexionar sobre el món educatiu adonar-me que no era el tipus d'atenció que jo volia oferir els menuts i per això fa uns anys vaig deixar la meva feina per embarcar-me en un nou projecte de criança respetuosa i aixì va ser quan en el 2017 va néixer "Hakuna Matata" desde on volem donar suport i acompanyament tan a les famílies com els nens i nenes. 

 

<<Quan era petita aixecava enlaire el meu osset de peluix perquè pogués veure i sentir el que passava el seu voltant. El feia escoltar els ocells, els avions i observar els núvols com es movien. El temps va passar i ara m 'adono que realment lo bonic de tot allò era l'essència de voler compartir una vivència tan simple a primera vista però que si es llegeix entre línies, era la màgia de poder gaudir sense preocupacions  dels petits detalls de la vida que realment son els més importants; descobrir les coses i voler-les compartir amb el nostre entorn.>>

 

He trobat en les mares de dia realment el meu lloc i em sento feliç de poder-ho compartir amb tots vosaltres.

IMG-20200714-WA0001~2.jpg
IMG_20181016_171811_176[1].jpg
IMG_20190830_104830_703[1].jpg
bottom of page